Her er jeg! En blog om løst og fast

Demonstration i København

demonstration i kbh

Var der nogen af jer der så nyheder i sidste uge, eller måske skulle en hyggelig tur til København og pludselig fandt jer i et totalt menneskekaos? Haha, jeg var en af dem der pludselig blev fanget i en gigantisk demonstration. 40.000 studerende og lærere var mødt op – det synes jeg alligevel er godt gået.

Nu hvor jeg har fået klaret hovedet lidt og tænkt og læst videre omkring det, så kan jeg godt forstå dem. Det føles unfair, men der er jo ikke nogen nogen steder der ønsker at få budgetnedskæringer, vel? Pengene skal vel komme et sted fra… suk… Det er så ærgeligt.

Nå, men grunden til at jeg var i København var fordi jeg skulle ind og besøge en af mine gode venner, som har lovet at hjælpe med min bil. (Og så kunne vi få noget god kage! :) ) Han viste mig det sted han synes kunne være perfekt til mig. “Køb fælge online i stedet for at det der, så skal jeg nok hjælpe med at vælge de rigtige.” sagde han. Sjovt at jeg allerede kender til stedet han anbefalede – det må være skæbnen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation