Her er jeg! En blog om løst og fast

Påske på trapperne

Alle laver sjov med min midtsjællandske måde at udtale “æg” på. Jeg laver det typiske æ-æg, med dobbelte vokaler.

Men hvorfor laver alle sjov med det? Hvorfor snakker vi så meget om æg for tiden? Fordi det er påske i næste måned selvfølgelig, og jeg har fået massere af påskefrokoster på plads! Både med familie og venner.

Den slags helligdage og traditioner synes jeg er en perfekt måde at komme til at ses med folk på. Det er en god undskyldning for at se dem man holder af, og samtidig spise en masse god mad. Ja, jeg skal endda også have folk hjem til mig selv!

Det kræver selvfølgelig rigtig meget af mig i køkkenet. Jeg har måttet købe nye gryder og vandkander bare for at kunne lave al den mad og drikke jeg planlægger. Jeg har indtil videre en liste med over 10 ting der skal forberedes – uha!

Hvad er dine påsketraditioner?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation