Her er jeg! En blog om løst og fast

Så kommer sommeren..

… har jeg hørt..

Jeg hørte idag, at DMI skulle have lovet os sommervejr fra næste uge? Jeg var derfor lige inde og tjekke prognoserne – og det ser altså rigtigt nok ud. Det er da vildt lækkert!

Jeg var faktisk ikke klar over, at sommervejr først bliver betegnet som værende sommervejr, når temperaturen er over 25 grader. Det vil sige, at for at kunne sige at vi har haft årets første sommerdag, så kræver det, at temperaturen har været over de 25. Inde på DMI stod der, at i 2004 havde den første sommerdag først været i slutningen af JULI… Jeg må lykkeligt have glemt det år, for det lyder godt nok ikke særlig rart.. Jeg elsker sommeren, og kan slet slet ikke vente med at komme ud og vise ben i det lækre sommervejr. Jeg har en masse nyindkøbt sommertøj, som bare venter på at komme ud og blive luftet….

I næste uge krydser jeg så fingre for at det sker..:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation